perjantai 7. maaliskuuta 2014

Grommet

Joskus käy tuluskukkarossakin niin päin että aloittaa pienen neuleliivin ja sitten huomaakin että lankaahan jäi reilusti yli ja päättääkin tehdä villatakin. Löysin ravelryn kautta kauniin Grommet Eyelet Ridge Cardi Vest -liivin ohjeen ja neuloinkin sen viittä vaille valmiiksi kun huomasin että lankaa jäi aika lailla yli. En ollut varma miten paljon hihoihin tarvittaisiin, mutta päätin ottaa riskin ja kokeilla riittääkö. Koska kuitenkin sen verran olin ohjetta seurannut etten ollut tehnyt nappilistaan napinreikiä niin päätin purkaa koko tekeleen ja aloittaa alusta. Story of my life…Neuloin takin ohjeesta poiketen ylhäältä alaspäin eli luin ohjetta väärinpäin. Tämä oli hyvää aivojumppaa koska itse neule oli melko yksinkertainen. Lisäsin neuleeseen täyspitkät hihat ja nätit napit ja hyvä tuli. 
Ja  lankaa jäi vieläkin jäljelle! Miten ihmeen paljon sitä on voinut yhteen villahuiviin kulua? Tämä lankahan palveli aikaisemmin isona villahuivina, jonka takavuosina neuloin mutta en sitten tykännyt käyttää, joten laitoin langat kierrätykseen.Tällainen valoilmiö on nyt bongattu Brysselin taivaalta useimpina päivinä parin viime viikon ajan.
Viikonlopuksi on luvattu säätiedotuksessa lähes kesäisiä olosuhteita, sunnuntaille +19 astetta, joten täytyy ruveta tekemään suunnitelmia ettei tällainen ihanuus mene hukkaan.

Pahoittelen kuvien laatua ja varsinkin väriä (takki on oikeasti siniharmaa), mutta valoilmiö ei vielä ihan riitä sisäkuvaukseen. Yritän saada takista parempia kuvia jos vain olosuhteet/säät/kuvaaja sallivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti