No, kokeilkaa itse. Resepti on tämän näköinen:
Mahtavan mehevä porkkanakakku
0,5 dl kasviöljyä
2,5 dl jauhoja
1 tl ruokasoodaa
2 tl kardemummaa (voi laittaa vähemmänkin), vaihtoehtoisesti voi laittaa kanelia, tai molempia.
ripaus suolaa
2 munaa
1 dl hienoa sokeria
1 dl tummaa sokeria
1 purkillinen (150 g) kreikkalaista jogurttia
2,5 dl raastettua porkkanaa (n. 2 keskikokoista)
Sekoita kuivat aineet. Vatkaa toisessa astiassa munat, sokerit, jogurtti ja öljy tasaiseksi seokseksi. Vatkaa kuivat aineet pienissä erissä mukaan taikinaan. Lisää lopuksi porkkanaraaste ja sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 C asteessa n. 45 minuuttia. Ripottele jäähtyneen kakun päälle tomusokeria koristeeksi.
Ja varoituksen sana - tästä ei sitten yhdellä palalla selviä.
Alkuperäinen resepti löytyy täältä.
Oi, vaikuttaa maistuvalta. Pitää kokeilla. Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaVähän liiankin maistuvaa :-P Makoisaa viikonloppua myös sinulle!
Poista