lauantai 4. tammikuuta 2014

Hyvää uutta vuotta!

Joulu on nyt juhlittu, pakattu ja viety varastoon. Saturninan sukkatehtaan tuotanto sai hyvän vastaanoton ja kaikki olivat iloisia lahjoistaan. Sukille olikin käyttöä, sillä Pyreneillä oli tähän aikaan vuodesta kylmä, sekä ulkona että varsinkin sisällä.

Espanja tervehti meitä upealla auringolaskulla heti rajan ylityksen jälkeen.
Matkaohjelmaan kuului ystävien kanssa seurustelua, ruokailua, lisää seurustelua ja lisää ruokailua. Ja sama uudestaan ja uudestaan. Teimme myös muutamia päiväretkiä, mm. rannalle Lloret de Mar -nimiseen paikkaan, joka tähän aikaan vuodesta solveltui ainoastaan kävelyyn tuulenpitävä ja lämmin anorakki päällä.


Kaunista siellä silti oli. Kävelyretken jälkeen piti käydä nauttimassa kupponen kuumaa.


Upeista maisemista sai nauttia myös majapaikassamme. Ikkunasta näkyi majesteellinen Montseny.Ajomatkalla, omaa ajovuoroa odotellessa, tuli aloitettua uusi neuleprojektikin.Mutta siitä lisää tuonnempana.Oikein hyvää uutta vuotta! Toivottavasti ehdit vuoden vaihtuessa syödä kaikki 12 viinirypälettäsi ja kaikki toiveesi toteutuvat. Itse sain suun täyteen viinirypäleitä enkä siinä hötäkässä muistanut toivoa yhtäkään toivetta. Toivon silti että tästä vuodesta tulee hyvä. Lupauksia en myöskään muistanut tehdä, joten yritän vain elellä mahdollisimman terveellisesti ja onnellisesti!
Sitä samaa myös sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti