tiistai 25. helmikuuta 2014

Rantaloma

Olen kevätintoilussani siirtynyt jo kesävaiheeseen, siispä kävin viikonloppuna perheen kanssa pienellä rantalomalla.

Helmikuu ei ehkä ole ihan tavallisin tai suosituin aika lähteä rantalomalle Belgiassa, mutta jos sen rohkenee tehdä niin voi yllättyä positiivisesti. Vietimme viime viikonlopun Oostenden lähettyvillä Middelkerke –nimisessä pikkukaupungissa meren rannalla. Netin kautta edullisesti löydetty asunto sijaitsi Westenden alueella korttelin päässä rantaviivasta.Kaupunki oli tähän aikaan vuodesta hiljainen ja rauhallinen. Silti vapaiden parkkipaikkojen löytäminen oli työn takana. Minkähänlaista kaduilla on kesäviikonloppuisin kun turisteja on paljon? 
Kesämatkalle  suosittelen hotellia, jossa on parkkipaikka,  ja muutenkin ajomatkaa ruuhka-aikojen ulkopuolella. Me erehdyimme lähtemään Brysselistä perjantai-iltana klo 17 ja meiltä kesti yhtä kauan ajaa Brysselistä ulos kuin koko loppumatka moottoritiellä.Sääennustus, joka meni onneksi täysin pieleen, oli luvannut lauantaiksi pilviä ja sadetta. Koiranilman sijaan saimmekin nauttia lähes pilvettömältä taivaalta paistavasta auringosta koko viikonlopun. Ja kun lämpötilakin oli 15 asteen tuntumassa niin rannalla oli todella mukava käyskennellä. Yleisen rannalla haahuilun lisäksi teimme myös pienen päiväretken Ranskan puolelle Dunkerqueen ja Calais'iin.
Oli minulla kyllä neulekin mukana, mutta kuka sitä nyt rannalla ehtii neulomaan kun pitää kerätä simpukankuoria ja ihailla merta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti