tiistai 11. elokuuta 2015

Paluu arkeen

Viiden viikon lomalla kekkuloinnin jälkeen ei ensimmäinen työviikko ja noin yleisemmin ottaen paluu arkeen ole olleet ihan helppoja. Pahin ongelma eivät niinkään ole olleet aikaiset aamuherätykset, vaan se tunne kun joutuu tekemään jotain sen sijaan että saisi vapaasti valita miten päivänsä viettää (Kyllä, olisin siellä kallionkolossa rannalla virkkaamassa). 

Mutta nyt on ensimmäinen työviikko onnellisesti takana ja hengissä ollaan. Täytyy silti seuraavalla kerralla muistaa ajoittaa loman loppuminen viikon keskivaiheille, niin tulee pehmeämpi lasku takaisin työelämään. Tästä se syyskausi taas alkaa. Näihin "härkäviikkojen" tunnelmiin sopii hyvin uusin neuleprojektini, jossa neulotaan paksuilla puikoilla ohuen ohuesta mohairlangasta pitsineuletta. Värikin on tunnelmiin sopiva harmaa.

Jotta tässä ei ihan synkkyyteen vaivuta niin katsotaanpa asioiden valoisampaa puolta. Neuleesta näyttäisi tulevan, ainakin näin äkkiseltään, kaunista ja kuohkean pehmeää. Ja kerrankin olen hyvissä ajoin liikenteessä talviprojekteja ajatellen.

Ja on tässä muutakin tekeillä. Ja vaikka kesäloma on ohi, niin kesähän ei todellakaan vielä ole, joten nautitaanpa vielä siitä!  


2 kommenttia:

  1. Siinä on kaunista tulossa! Itselläni alkaa työt puolentoista viikon kuluttua. Aina sitä ihmettelee: nytkö on kesä jo mennyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ingi! Minä taas olen ollut puolitoista viikkoa töissä ja loma tuntuu jo hyvin kaukaiselta. Mukavaa loppulomaa!

      Poista