lauantai 19. heinäkuuta 2014

Normaaliin päiväjärjestykseen

Muutaman viikon irtioton jälkeen on taas aika palata normaaliin päiväjärjestykseen. Suomen kesä oli tänäkin vuonna vaihteleva sekä sään, hyttyskannan että lomaohjelman puolesta, johon kuului kaikkea mahdollista mökkeilyn, veneilyn, grillaamisen, tikanheiton ja saunomisen alalla. 

On kuitenkin hyvä palata taas normaaliin arkeen jo ihan siitäkin syystä, että erilaisiin makkaroihin painottuva lomaruokavalio ei ole hyvä idea pidemmällä aikavälillä. Tässä yhteydessä mainittakoon, että juoksukenkäni viettivät myös erittäin rentouttavan ja rauhallisen loman matkalaukun uumenissa. 

Loma teki tehtävänsä myös käsityöpuolella, jossa tulokset jäivät varsin vaatimattomiksi.
Tämän huivin nimi on "Soir d'Eté" eli kesäilta. Neuletta ei ole, kuten kuvasta näkyy, pingotettu tai muutoinkaan kaunisteltu. 

Laitoin huivin alulle jo lomalle lähtiessä ja päättelin tulomatkalla autolautalla. Ikävä kyllä tätä hyvin riittoisaa lankaa ei sitten lopun viimein ollutkaan riittävästi koko ohjeeseen, joten jouduin loppumetreillä improvisoimaan huivista lyhyemmän, eli käytännössä neuloin pitsineuleella ainoastaan yhden leveän raidan kokonaisen pitsiosion sijasta.Huivi on siis tehty siitä samasta silkkilangasta, josta olin aiemmin yrittänyt tätä puseroa ja saanut valmiiksi tämän ja tämän huivin. Vaikka lanka on aivan ihanan tuntuista, on sen neulominen aikamoista takkuamista. Lanka on aika ohutta ja erittäin löyhäkierteistä. Plussana voin sanoa, että sitä on erittäin helppo purkaa ja taas neuloa aina uusiin projekteihin. Säästäväisenä ihmisenä mitään ei voi tietenkään heittää pois tai jättää käyttämättä, joten täytyy sanoa että olen erittäin iloinen että se on loppu nyt!Tästä on siis hyvä lähteä kohti uusia neuleita. Suomesta lähtiessä tulikin ostettua taas lankakerä poikineen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti