lauantai 21. kesäkuuta 2014

Gingko Crescent

Kiivaan MM-jalkapallon katsomisen sivutuotteena on nyt valmistunut Gingko Crescent -huivi.
Alunperin tästä langasta piti tulla pusero, mutta huomattuani miten epätasaista sileä neuleeni oli ja miten tässä langassa näkyi pienikin virhe, päätin muuttaa suunnitelmia.

Tämän huivin pitäisi olla kuunsirpin muotoinen, mutta itse en saanut neuletta siihen muotoon vaikka kuinka sitä kostutettuna viruttelin ja venyttelin. Ravelryssä kyllä kovasti varoiteltiin, että neuleeseen tulee helposti keskelle muhkura, "hump".  Mutta vaikka tein aloitussilmukat tavalla, jonka olisi pitänyt estää muhkuran muodostuminen, ei sekään auttanut. Voi olla, että vika on osittain silkkilangassa, joka on aika joustamatonta, eikä sitä voi venyttää helposti haluttuun malliin.


Muhkurasta huolimatta huivista tuli ihastuttavan pehmeä ja pidän kovasti noista gingkon lehdistä. Ensimmäiset lehdet tosin ovat vähän epämuodostuneita, mutta se johtunee Espanjan jalkapallojoukkueen järkyttävästä putoamisesta MM-kilpailuista jo heti alkumetreillä. Luultavasti shokissa luin ohjetta väärin päin :-) 
Onneksi Belgian "punaiset paholaiset" voittivat ensimmäisen ottelunsa ja ovat mukavasti jatkopaikassa kiinni. Brysselin on vallannut jalkapallohuuma kun oma joukkue on 12 vuoden jälkeen taas mukana MM-kisoissa.


Allez les Diables Rouges!

Kerroinko jo, että Belgiassa on upea kesä? 


Lämpötilat eivät tosin ole viime päivinä päätä huimanneet. Muttei sentään lumisadetta. 

Sitä ei myöskään toivota seuraavien neljän viikon aikana, jotka aion viettää keskellä Suomea laiturin nokassa hyvien kirjojen ja käsitöiden parissa kuunnellen tätä:

Mukavaa kesälomaa itse kullekin! Palataan taas käsitöiden pariin muutaman viikon päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti