sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Simpukankerääjä

Neulominen tökkii pahasti edelleen ja jouduin purkamaan sen edellisenkin aloituksen. 

Käsityöinnostuksen olen neuleiden sijaan purkanut koruihin. Tällä kertaa korupajassa valmistui merihenkinen riipus.Minulla on korillinen erinäisiltä rantalomilta mukaan tarttuneita simpukankuoria ja olen aina miettinyt mitä niistä voisi tehdä. Ongelma on ollut se, etten pidä erityisemmin mistään tyypillisistä simpukankuorilla koristelluista valokuvakehyksistä tai koruista, joihin on liimattu simpukankuoria.

Halusin jotain yksinkertaista ja omille taidoille sopivaa. Ideoita googlaillessa vastaan tuli usein tämä yksinkertainen malli.
Olin jokin aika sitten löytänyt yhden nappimallisen helmikorvakorun. Koska sille ei koskaan löytynyt omistajaa eikä kyse ole aidosta helmestä, päätin käyttää sen omiin projekteihini ja tähän se sopi paremmin kuin hyvin.Koru oli hyvin helppotekoinen näin vasta-alkajallekin. Simpukankuoreen tarvitsi vain kaivertaa pieni reikä, laittaa korvakoru reiästä läpi, muotoilla piikki pieneksi lenkiksi ja lisätä ketju. Lopputulos on minusta yksinkertainen ja kaunis. Jopa teini-ikäiset lapsenikin kehuivat että se on kuin "kaupasta ostettu". Ja se on paljon se.Tällainen koru voisi olla myös kiva lahjaidea nyt kun ollaan taas joulun kanssa samalla puolella vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti