torstai 9. heinäkuuta 2015

Alicanten auringossa

Terveisiä vaan vielä täältä Alicantesta, joka on upean ihana kesäkaupunki ja lomakohde. Päätimme tänä vuonna viettää kesälomaa täällä ja ainakin säiden puolesta kannatti tulla.Täällä on ihan minimaalinen määrä kulttuuririentoja ja museoita, joten aikaa jää olennaiseen eli rannalla haahuiluun ja kaupungilla käyskentelyyn. Täydellinen lomanviettopaikka siis.Varsinkin kaupungin vanhemmalla puolella riittää ihailtavaa.Kävelyretket kannattaa ajoittaa suosiolla aamuun tai iltaan, koska iltapäivän paahtava aurinko ajaa sisätiloihin siestalle.


Ja vaikka luulisi, että paahtavan kuumassa rantakaupungissa ei neulomista tai virkkausta jakseta harrastaa, niin bongasinpa kaupungilla tällaisen näyn. Calvo Sotelon puistossa oli vähän aikaa sitten vietetty Knitting in public -päivää.


Koska missasin tämän tapahtuman, aion viettää ikiomaa "Crochet in public" -päivääni rannalla mukana kolme kovaa K:ta eli kamera, kirja ja käsityö. Työn alla on taas uusi hellehattu, josta lisää ensi kerralla.


2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, tulen suorastaan kateelliseksi, varsinkin kun värjöttelemme tänään +15 asteessa. Niin, ja sataa taas. Olin Alicantessa pari vuotta sitten, ihastuttava kaupunki minustakin. Teimme sieltä päivän reissun Valenciaan, kaunis kaupunki sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alicante ja koko Costa Blanca on tosiaan kaunista seutua meren ja vuorten välissä, Valencia on minulle vähän tuntemattomampi. Toivotaan, että se aurinko vielä sinnekin ehtii!

      Poista