sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Synttäriarvonta

Tervetuloa tämän blogin synttärijuhliin. Kahden vuoden uhmaikä tuli täyteen jo marraskuun lopussa, mutta kiireiden takia juhliminen vähän lykkääntyi.
Tätä virstanpylvästähän täytyy perinteiseen tapaan juhlistaa arvonnalla.

Aloitin blogin ihan kokeilumielessä ajatuksella että katsotaan nyt miten kauan jaksan ja osaan tätä pitää. Taka-ajatuksena oli ylläpitää omaa äidinkieltä, jota en juurikaan täällä Belgiassa käytä, varsinkaan kirjallisesti. Aiheen valinta oli helppo; päiväkirja omista käsitöistä. Alkuaikojen epävarmuustekijöistä johtuen en oikein uskaltanut edes mainostaa koko blogin olemassaoloa, eikä tästä kovin moni vieläkään tiedä. Vasta ihan viime aikoina olen uskaltanut ruveta kertomaan että minulla on tällainenkin harrastus.

Alkuaikoina kirjoittelin täällä enemmän myös Belgiasta, mutta nyttemmin se on jäänyt vähemmälle. Muutenkin kirjoitustahti on kesäloman jälkeen vähän hiipunut mutta eiköhän se keväänkorvalla taas piristy, jos vanhat merkit paikkansa pitävät.

Mutta asiaan! Koska huovutus on minulla ollut kovasti pinnalla viime aikoina ja se on niin hauskaa, niin ajattelin yllyttää muutkin tähän hullutukseen mukaan.
Palkintona on siis neljän kerän setti huovutuslankaa (200 g), 8 mm bambupuikot sekä tossujen ohje, joka kylläkin on vain ranskan, saksan ja hollannin kielellä, mutta hyvin helppo ja avautuu vähemmälläkin kielitaidolla.Arvontaan on helppo osallistua. Lisäsin vähän aikaa sitten lukijat-osaston tuohon sivupalkkiin. Liittymällä lukijaksi vuoden loppuun mennessä osallistut arvontaan. 
Arvonta suoritetaan kaikkien 1.1.2016 mennessä lukijoiksi liittyneiden kesken. Jos siis olet jo lukija, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lisäarvan saa kun kommentoi missä päin maailmaa tätä blogia lukee.Onnea arvontaan!

23 kommenttia:

 1. Liityin lukijaksesi kun totesin, että sydäntä lähelläsi on huovutus. Olen juuri tutkiskellut aihetta kirjoista ja päättänyt aloittaa tämän harrastuksen. Kipinän sain käsityömessuilta, siellä oli niin upeita töitä myytävänä. Osallistun arvontaan ja onnea 2-vuotiaalle blogillesi. Hyvää Joulua täältä Suomesta!
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huovutus on hauskaa ja tosi koukuttavaa, jos neulomisesta voi näin sanoa :-) hyvää Joulua myös sinulle ja onnea arvontaan!

   Poista
 2. Liityin lukijaksesi ja käyn täällä vilkuilemassa Belgian elämää :)
  Kerran olen huovuttanut, se oli osa virkistyspäivän ohjelmaa ja todella hauskaa! Oikein ihmettelen, että se sillä kertaa jäi siihen. No nyt sain taas uuden inspiksen!
  Terkkusia itä-Suomesta vesisateen ropinasta!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tervetuloa vastavierailulle, lukeminenhan sopii hyvin suomenkielen ylläpitoon:

   http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/

   Poista
  2. Mahtavaa, täytyykin ruveta kirjoittelemaan enemmän tästä Belgian elämästä :-) tulen mielellään vastavierailulle. Terveisiä entiselle kotiseudulle ja onnea arvontaan!

   Poista
 3. Onpa ihastuttava paketti. Liityin lukijaksesi.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä paketissa on kaikki tarpeellinen huovutuksesta hullaantumiseen :-) onnea arvontaan!

   Poista
 4. Oij, ihastuttava arvonta, pääsisi itsekin kokeilemaan huovutusta. Onnittelut virstanpylväästä ja kiva kun olet blogia jaksanut kirjoitella. Helsingin Lauttasaaresta tämä lukija :) kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huovutus on tosi kivaa, suosittelen kokeilemaan. Onnea arvontaan!

   Poista
 5. Lukijaksi liityin ja arvontaan osallistun. Olen aiempina talvina paljon huovutellutkin, nyt ei talvi vielä ole tullut (+11 astetta äsken), joten huovutukset jää kylmempiä kelejä odottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 11 astetta ei tosiaan oikein Suomen talvelta kuulosta, mutta jospa se talvikin sieltä vielä tulisi. Täällä on ihan samanlaista, mutta minä jo toiveikkaana aloitin huovutukset talvea odotellesa. Onnea arvontaan!

   Poista
 6. Onnea kaksveelle! Meillà oli marraskuussa làhikaupassa samanlaisia settejà tarjouksessa ja jo hullaantuneena niità piti varastoida joululahjatossuja varten. Tossut làhti maailmalle, nyt mietin ettà mitàhàn mà voilla viidellà puikkosetillà teen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä hamstrasin myös näitä settejä kun ovat niin käteviä ja puikkokokoelma kasvaa... Viidellä setillä voit pitää viittä eri huovutusprojektia vireillä kun ostat pelkät langat :-) onnea arvontaan!

   Poista
 7. Hyvinkäältä luen :) annukka14@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa joulunalusaikaa Hyvinkäälle ja onnea arvontaan!

   Poista
 8. Terveiset Keski-Suomen vesisateesta ja 10 asteen lämmöstä. Kelit on jokseenkin samat kuin Juhannuksena =)
  Tossuja voisi silti tehdä, joten mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa huopatossut sopivat siis niin kesään kuin talveenkin :-) onnea arvontaan!

   Poista
 9. Ihana arvonta :) Liityin lukijaksi, täältä Espoosta blogia lueskelen :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa joulunalusaikaa Espooseen ja onnea arvontaan!

   Poista
 10. Terveisiä Hämeenlinnasta. Täällä olen viettämässä joulua! :) Hyvää joulua!

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Täältä Pohjois-Savosta kirjaiduin lukijansa nro 20. Pidän myös blogia, jonka aloitin elämäni myllerryksessä. Blogimaailma on paisunut koko ajan ja välillä seikkailen lukemassa hyvinkin erilaisia blogeja, kaikkia kiinnostavia vaan ei millään ehdi. Käsityöjuttuja etsin paljon, kirjablogeja, luonto- ja valokuvausta ja matkailua niin Suomessa kuin ulkomailla. Kirjoita toki elämästä Belgiassa.
  Tuo arvontapaketti olisi kiva, kun mukana kaikki ohjeet ja langat. Olen joskus hirmu kauan sitten kirjoittanut pitkän saksan, voi vielä jotain muistaa. Hyvää loppuvuotta sinulle sinne Belgiaan. nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni blogi on varmaan saanut alkunsa elämän myllerryksissä ja isoissa muutoksissa. Tämäkin blogi sai kipinän kun muutimme Belgiaan asumaan. Täytyy tosiaankin nyt ruveta vähän kirjoittelemaan täällä asumisestakin. Kiitos kommenteistasi ja hyvää uutta vuotta sinne Pohjois-Savoon! Ja onnea arvontaan!

   Poista