lauantai 24. joulukuuta 2016

Rauhaa!

Marraskuun päivinä Ravelryyn ilmestyi Project Peace -yhteisneulontaprojekti, joka kuulosti niin houkuttelevalta, että pakkohan siihen oli osallistua.
1.-21.12. välisenä aikana neulottaisiin jokaisena iltana yksi mallikerta kaulurista, ja yhteisneulonta huipentuisi 21.12. pidettävään maailmanlaajuiseen "knit-in for peace" istuntoon.

The Healthy Knitter, joka tämän tempauksen suunnitteli, kirjoitti joka päivä blogissaan ideoita ja vinkkejä miten jokainen voi edistää rauhaa omassa elämässään. Hyvin ajankohtainen aihe siis, ottaen huomioon kaiken mitä maailmalla näinä aikoina tapahtuu.
Ostin tätä projektia varten muutaman keräsen Dropsin Baby Merinoa teräksenharmaana. Sekä lanka että väri olivat tähän neuleeseen täydelliset. Lanka on pehmeää eikä pistele yhtään ja neulepinnan kuviot erottuvat siitä selkeästi. Pintaneule oli helppoa ja sitä pystyi tekemään vaikka pimeässä autossa. Testattu on.
Tällä kertaa en keksinyt mitään omiani, vaan noudatin kuuliaisesti ohjetta. Tein huiviin i-cord
-päättelyn ja lisäsin lopuksi samanlaisen i-cordin myös toiseen reunaan.
Jos tekisin saman uudestaan niin tekisin jo aloituksen i-cordina, mutta ei tämäkään ratkaisu mitenkään neuleen ulkonäköön vaikuttanut,  hidasti vain vähän kun silmukat joutui luomaan uudestaan.

Vaihtoehtoina ohjeessa annettiin kolme eri päättelytapaa, mutta kyllä mielestäni tuo i-cord antaa hienon ja huolitellun viimeisen silauksen tälle kaulahuiville.
Ohje: Project Peace cowl
Lanka: Drops Baby Merino
Puikot: 3.5 mm

Oikein iloista, mutta siitä huolimatta rauhallista joulun aikaa!


2 kommenttia:

  1. Miten kaunis kauluri.
    Oikein hyvää ja rauhallista joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Telle ja oikein hyvää joulua myös sinulle!

      Poista