perjantai 8. elokuuta 2014

Clapotis

Clapotis valmistui juuri sopivasti kun Brysselin aamut ovat alkaneet muuttua vähän kirpeämmiksi ja pientä lämmikettä tarvitaan kävelymatkoilla.Lankana on käytetty Suomesta tuotua Novitan Bambua, joka osoittautui ihanan pehmeäksi ja mukavaksi tuttavuudeksi. Neulomistuntuma oli hyvä ja lopputulos kaunis ja tasainen. Ravelryn tietopankin mukaan tätä lankaa on käytetty enimmäkseen vauvojen pukineisiin ja tiskirätteihin, mutta minusta tämä taipuu kyllä muuhunkin.Lankaa tähän neuleeseen meni neljä kerää (à 50 grammaa) ja huivin lopullinen koko oli 
pingotuksen jälkeen 65 cm x 135 cm. Olisin mielelläni tehnyt tästä vielä himpun verran pidemmän, mutta kyllä tälläkin pärjää.Nyt on sitten kirpeiden aamujen ansiosta neuleinto taas ruvennut viriämään ja mielessä pyörii kaikenlaisia suunnitelmia. Lankaa vain tuntuu olevan vaikea löytää tästä kaupungista. Kunnon lankakauppoja on vain pari-kolme ja ne kaikki tietenkin näin elokuussa kesälomilla. Lankakaupoilla pitäisi olla samanlainen päivystys kuin apteekeilla niin että kun neuloosi iskee, niin apu on lähellä.

Pahoittelut vielä tavallistakin kökömmistä kuvista. Hovikuvaaja on matkoilla ja selfien ottaminen ison huivin kanssa on aika mahdotonta. Pitäisi olla puoli metriä pitemmät käsivarret että saisi koko komeuden esille.  Värit näyttävät olevan myös mitä sattuu. Oikeasti huivi on hivenen turkoosiin vetävä vaalea sininen. Yritän laittaa paremman kuvan hovikuvaajan palattua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti