torstai 14. elokuuta 2014

Syyskauden avajaiset


Nyt kun kesäloma on ohi, tuntuu jo kuin ilmassa olisi vähän syksyn tuntua. Brysselissä elokuu lasketaan vielä kesäksi ja monilla on lomakausi nyt parhaimmillaan. Näin suomalaisena elokuu tuntuu kuitenkin jo syksyn alulta ja paikallinen sää vain vahvistaa tunnetta.
Minulla tämä syyskauden alkaminen ilmenee sillä tavalla, että alan hirveästi suunnitella uusia käsitöitä, harrastuksia ja kaikenlaisia rientoja. Tähän mennessä olen aloittanut intensiivisen ranskan kielikurssin, ilmoittautunut yhteen juoksutapahtumaan syyskuussa, tilannut erinäisen määrän neuleohjeita (jotka olisi kaikki saatava puikoille heti), suunnitellut liittyväni kuoroon, plarannut innolla paikallisen taidekoulun kurssivalikoimia ja päättänyt liityä Brysselin Stitch & Bitch -kerhoon, joka näyttää tapailevan aktiivisesti.

Intoa ja inspiraatiota siis piisaa. Vähän toisin on kärsivällisyyden kanssa, nyt kun pitäisi malttaa odotella syyskuun puolelle päästäkseen monia harrastuksia aloittamaan. Pahoin pelkään että siihen mennessä lista mahdollisesti pidentynyt entisestään. Mutta tämä suunnitteluvaihe tässä taitaakin ihan parasta olla.

Niin, ja puikoilla on nyt jotain tämän näköistäEi kommentteja:

Lähetä kommentti