perjantai 29. elokuuta 2014

Liberté!

Kolme viikkoa sitten aloitettu ranskan intensiivikurssi on vienyt mehut niin, ettei iltaisin ole jaksanut eväänsä heilauttaa. Eilen oli sitten kauan odotettu (ja pelätty) kurssin lopputentti ja nyt alkoi vapaus! Vive la liberté!Tuskin maltan odottaa mihin hömppäkirjaan seuraavaksi kynteni isken ja mitä tv-sarjaa aion antaumuksella seurata.

Käsityö on jollain lailla sinnitellyt mukana ranskan tehtävien oheistoimintona, vaikka siihenkään en ole jaksanut kovin paljon viime päivinä panostaa. Työ on kumminkin pikkuhiljaa edennyt yläosaan asti. Saa nähdä mitä tästä tulee, eletään vielä jännityksessä.


Tällä neuleella alkaisi kyllä olla jo kiire koska Brysselin elokuu on ollut niin kolea ja sateinen ettei paremmasta väliä.
Jouduin jo kaivelemaan vaatekaapista takin, jota yleensä käytän vasta myöhään syksyllä. Tuntuu välillä kuin kesästä olisi varastettu yksi kuukausi pois.Mutta täytyy ajatella asian positiivista puolta. Syysviileiden alkaessa alkaa myös neuleiden kulta-aika, joten eikun puikot taas sauhuamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti