lauantai 10. tammikuuta 2015

MandalamyssyKun Brysselissä on tämän näköistä, ei harmaiden villasukkien neulominen paljon innosta. Vaikka harmaan ja muiden rauhallisten ja "värittömien" värien ystävä olenkin niin välillä pitää aina räväyttää.

Minulle jäi karkkisukista yksi kerä Lang Yarnsin Millecoloria, jolle näytti omista lankavarastoista parhaiten sopivan kaveriksi petrolin värinen seiskaveikka. Sitten miettimään mitä näistä aineksista saisi aikaan. Sukkia oli neulottu tähän talouteen jo tarpeeksi, joten seuraava looginen askel oli tietysti pipo.
Halusin myssyn, joka ei latista luonnonsuoria piikkikiharoitani entisestään. Knittyn sivuilta löytyi ohje baskerityyliseen kirjoneulemyssyyn kolmella eri kuviovariaatiolla. Näistä valitsin malli B:n.
Vaikka tässä hatussa onkin omaan silmään aika villi väripaletti niin lopputulos on silti yllättävän harmoninen, jopa rauhallinen. Myös perheeseen tämä teki vaikutuksen ja teineiltä tuli palautetta: "afrikkalainen heimopäähine", "Bob Marleyn hattu", "pannunalunen", muutamia mainitakseni. Minulle tulee mieleen mandala.
Ihan kiva tästä tuli, kaikista epäilyksistä huolimatta. 
Itse asiassa tykkäsin tästä väriyhdistelmästä niinkin paljon, että aion neuloa tälle kaveriksi kaulurin ja lapaset. Katsotaan mihin asti lanka riittää.

4 kommenttia: