perjantai 5. elokuuta 2016

Takaisin sorvin ääreen

En ollut suunnitellut pitäväni kesällä blogitaukoa, mutta vanha iPadini päätti toisin. Bloggerin päivittäminen oli sellaista takkuamista, että päätin suosiolla keskittyä itse asiaan eli lomailuun ja neulomiseen, ja jättää päivittämiset tuonnemmaksi.


Vietin koko heinäkuun Suomessa, jossa aika kului mukavasti mökkiaktiviteeteissa, tärkeimpinä saunominen ja makkaran paisto. Metsässäkin tuli koluttua, ja sieltähän löytyi Pokemonien lisäksi myös mustikoita ja vadelmia. Tuosta pelistä olen muuten sitä mieltä, että mikä vain saa teinin ulos ja liikkumaan ei voi olla kuin hyvästä.


Suomen kesä oli hyvin vaihteleva ja innoitti neulomaan pipon, kaulurin ja neulepuseron. Näistä lisää myöhemmin, mahdollisesti osittain jopa ohjeen kanssa, mikäli onnistun paikallistamaan muistiinpanoni. Kesäloman jäljiltä kaikki tuntuu olevan vielä vähän hukassa.

Ja entäs ne neulomispaikat? Parempia saa hakemalla hakea.Lankaostoksia tuli Suomessa tehtyä varsin maltillisesti. Tiukasta maalle suuntautuneesta lomaohjelmasta johtuen varsinaisia lankakauppoja ei ollut lähellä. Markettien lankahyllyt tutkin ja ostin Novitan Eco Cottonia neulepuseroon sopivan määrän sekä kassillisen Siskoa, kun sitä löytyi hyvässä värissä ja hinnassa. 


Muutaman keräsen ostin myös Kajo-lankaa ihanissa järven väreissä. Langassa on niin ihanat vihreän ja sinisen värisävyt etten luultavasti edes halua neuloa siitä mitään vaan otan sen vain hypisteltäväksi ja ihailtavaksi aina silloin tällöin.

Näillä eväillä jatketaan taas uudella innolla syksyä kohti. Mutta vielä on kesää jäljellä joten otetaan siitä ensin kaikki ilo irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti